Tapasztalataim a Lakáskiürítés utáni takarítás szolgáltatással

Nemrégiben költöztem ki az előző lakásomból, és szükségem volt egy olyan szolgáltatásra, amely elvégzi a Lakáskiürítés utáni takarítást. Egy barátom ajánlotta a szolgáltatást, így úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

Már az első pillanattól kezdve nagyra értékeltem a szolgáltatásukat. Az ügyfélszolgálaton keresztül gyorsan és hatékonyan sikerült időpontot egyeztetnem egy munkatársukkal, akivel pontosan megbeszéltük, hogy mire van szükségem a takarítás során. A munkatársuk a megbeszélt időpontban megérkezett, és azonnal belekezdett a munkába.

Az első dolog, amit észrevettem, az volt, hogy a munkatársuk nagyon alaposan dolgozik. Először is eltávolította az összes szemetet és hulladékot a lakásból, majd alaposan kitakarította a fürdőszobát, a konyhát, a nappalit és a hálószobát. A munka végén a lakás tiszta és rendezett volt, és úgy éreztem, hogy valóban megérte a pénzemet.

Az általam legjobban értékelhető rész a szolgáltatásukban az volt, hogy mindenre gondoltak. A munkatársuk magával hozta az összes szükséges eszközt és takarítószert, így nem kellett aggódnom azon, hogy nekem kellene beszerezni őket.
Lakáskiürítés utáni takarítás